Partingoli gaat ophouden te bestaan!

 

Met blijdschap delen wij jullie mee dat Partingoli inderdaad gaat ophouden te bestaan en verder gaat onder de naam:

PiAZZA PiNOKKiO


Steeds een stukje meer kindvriendelijk
Twee jaar geleden besloten we het roer flink om te gooien en verder te gaan met een geheel vernieuwd concept. Vanaf het eerste moment was dit een groot succes en we konden dit eigenlijk meteen gaan uitdiepen.

Zo begonnen we met uitgebreide kinderpakketten in de vakantiehuizen, van luiers tot Duplo en van echte kinderbedjes tot traphekjes. Ook buiten veranderde er veel. De schuur werd een speelparadijs voor de kids, terwijl mamma en pappa kunnen genieten van een kopje koffie of een drankje.

Het jaar daarop hebben we een nieuwe picknicktafels gekocht en kwam er een nieuwe speeltuin. En niet te vergeten de Gelateria I burrattini, het houten huisje, die echt een daverend succes bleek te zijn.
Ook staat de keuken tegenwoordig centraal op het plein van PiAZZA PiNOKKiO (voorheen Partingoli) en hebben we een terras/restaurant gecreëerd waar we met onze gasten drie keer per week gezellig samen eten. Hier gaat het om spelen en genieten, van elkaar maar vooral van de kinderen die hier (bijna) alles mogen en de tijd van hun leven hebben.

 

Het derde seizoen
Nu het derde seizoen van de meest kindvriendelijke locatie in Toscane aanbreekt gaan we weer een stap verder. We hebben de naam Partingoli eigenlijk altijd gebruikt vanaf het moment dat we verhuisden naar Toscane. Echter is dit ook de naam van de boerderij op het terrein, die niet meer in gebruik is, en dat bracht verwarring met zich mee. Onze nieuwe naam: PiAZZA PiNOKKiO is een logische stap in navolging van ons succesvolle concept.


PiAZZA PiNOKKiO
Piazza betekend plein in het Italiaans en staat voor een plek waar mensen samenkomen om te genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn en een plek waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen in een veilige omgeving. En natuurlijk is de naam geboren uit Pinokkio, onze houten vriend die op een steenworp van Partingoli … ehm, wij bedoelen natuurlijk PiAZZA PiNOKKiO ;), geboren is.

De cliffhanger
Als je vindt dat je de meest kindvriendelijke locatie in Toscane bent, dan leg je de lat wel hoog voor jezelf en dat is precies wat we willen. Nog meer kwaliteit voor onze gasten. Zo kunnen we je vast verklappen dat we in 2020 geheel rookvrij zijn en dat we onderzoeken hoe we de vakantiehuizen en het terrein nog meer kunnen optimaliseren. Maar we zijn erachter gekomen dat onze huidige locatie daar niet aan kan voldoen en dus … Als dat geen cliffhanger is!


PiAZZA PiNOKKiO is onze nieuwe naam en we zijn er heel erg trots op!  Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

 

Hadden we al gezegd dat we vanaf heden PiAZZA PiNOKKiO heten?